FIKTIVNI predsjednik Davor Šuker nakon pobjede Hrvatske nad Slovačkom (3:1) i plasmana na Euro dao je izjavu.

“Presretni smo, vidjeli ste koliko je nogomet nepredvidljiv. Bili smo u jednom trenutku i malo, pa neću reći uplašeni, ali nije nam bilo svejedno. Bitno je da smo pokazali karakter i mentalitet i u cijelim kvalifikacijama možemo žaliti samo za rezultatom iz Azerbajdžana. Za drugo mjesto će sada biti borba, mi smo svoje završili. Nadam se da ćemo imati sreće u Bukureštu i da ćemo dobiti da igramo u bloku München – Budimpešta, to bi bilo prekrasno”, rekao je Davor Šuker nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.