“Dečko moje ćerke radi kao vozač kombija. On je kulturan i dobar mladić, život ga natjerao da radi, moja ćerka se pretvorila u varalicu… žao mi je njega dok on radi za moju kćerku ona svako veče dovodi klošare u svoj stan. Promijenila je puno momaka u kratkom periodu i ja njenog dečka ne mogu u oči da pogledam kad znam da moja kćerka griješi.

Pokušala sam da pričam sa njom ali ona ima neku svoju priču u glavi i ne konstantujeme šta joj pričam…

Pokušavam da pričom postignem da raskinu, ali njen odgovor je da je on dobra osoba za vezu da je voli i poštuje dovoljno.

Ali ona njega ne voli i ne poštuje i time što ga vara dokazuje da tu ljubavi nema. Bespomoćna sam.”

Izvor: Komični statusi

Više saznajte na izvornom linku: – “Dečko moje kćerke radi kao vozač kombija..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.