Deda tragično nastradalog dječaka J.J. (8) iz Čajetine, koji se prošle nedjelje objesio kaišem bademantila u kupatilu, tvrdi da njegov unuk nije imao namjeru da se ubije.

On je uvjeren da je dijete poginulo nesrećnim slučajem, tokom igre!

Dječaka su roditelji pronašli obješenog u kupatilu 15. oktobra, nakon čega je pao u komu. Ljekari u bolnici u Užicu su uspjeli da ga održavaju u životu sedam dana, ali je i pored njihovog velikog truda dječak preminuo 22. oktobra.

Slučaj osmogodšnjeg J.J. šokirao je Srbiju, jer se veoma rijetko dešava da tako mala djeca dignu ruku na sebe. Međutim, dječakov deda Slobodan J. tvrdi da se ovdje ne radi o samoubistvu već o nesrećnom slučaju.

– Ostali smo bez omiljenog člana porodice i svi trpimo neizmjernu bol. Ono što sigurno mogu da tvrdim jeste da moj unuk nije imao namjeru da izvrši samoubistvo. Uvjeren sam da je nesrećno nastradao u igri. U kupatilu je bio okačen bademantil i sušilica za veš. On je bio radoznalo dijete, mnogo je volio da se igra i obožavao je da glumi pilota. Sumnjamo da se možda popeo na tu sušilicu i da je pao, a da je pri padu svukao mantil. Kaiš mu se obmotao oko vrata i udavio ga. Dijete nije imalo nikakve druge povrede, osim povrede glave. Nikakvo vješanje nije u pitanju – uvjeren je Slobodan J.

(Alo.rs)