On je sa štakom šetao ulicom, kada je ugledao policijsku patrolu

Izolacija, policijski čas i zabrana kretanja kako bi se spriječilo širenje korona virusa nisu teško pala samo mlađoj populaciji u Srbiji, već je i sve veći broj penzionera i starijih od 65 godina koji bi da zaobiđu nove mjere Vlade i izađu napolje čak i kad ne smeli.

Tako su kamere zabilježile jednog deku koji se našao na ulici, uprkos zabrani kretanja.

On je sa štakom šetao ulicom, kada je ugledao policijsku patrolu.

Ipak, lukavo je uspio da izbjegne pripadnike MUP – našao je način kako da se sakrije, zaklonivši se iza kamiona pored kojeg se našao.

 

Više saznajte na izvornom linku: – DEDA SA ŠTAPOM BJEŽAO OD POLICIJE, SAKRIO SE ALI KAMERE SU GA SNIMILE: Objavljen HIT video! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.