AFP

Na proslavi Vanity Faira i Yves Saint Laurenta posvećenoj filmu Parazit pojavila se 57-godišnja glumica Demi Moore koja je došla u društvu kćerke Rumer Willis, koju je dobila u braku s Bruceom Willisom. Demi je nosila dizajnersku zlatnu haljinu od mrežastog materijala francuske modne kuće Yves Saint Laurent ispod koje se jasno vidjelo da ne nosi grudnjak, te je ponosno pokazala svoje gole grudi.

AFP

Zanosna holivudska glumica u posljednje se vrijeme na crvenom tepihu i holivudskim glamuroznim zabavama za odabrane, pojavljuje uglavnom u društvu kćerke. Ništa manje seksi nije bila obučena ni mamina nasljednica koja se opredijelila za klasično crno odijelo ispod kojeg je ponosno pokazala svoj baršunasto grudnjak.

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Demi Moore privukla sve poglede na glamuroznoj zabavi u Los Angelesu / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.