Tematskim objavama poput ove teško da će manekenka i influencerica uskoro izgubiti publicitet koji je ‘zaradila’.

Manekenka i influencerica Demi Rose (24) svakodnevno bombardira razgolićenim fotografijama svoje pratitelje na društvenim mrežama, a oni ih se nikako ne mogu zasititi. Roditelji su, kako sama kaže, ponosni na nju i njezin uspjeh i u svemu je podržavaju.

Tako je Demi u pustinji u Nevadi pozirala i kao kaubojka, a njezini fanovi u komentarima ne štede komplimente.

– Tamo je definitivno vruće – primijetio je jedan od oduševljenih fanova.

Osim što odlično zarađuje kao manekenka, povremeno radi kao DJ, a po reklami na Instagramu zaradi i do 10 000 €, pišu britanski mediji.

Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom. Naime, dok je živjela u Miamiju Demi je bila dio agencije ‘Taz's angels’ koja se bavila promocijom, ali policija je posumnjala kako nije to samo promocija, već su sve djevojke i vlasnici ispitani zbog sumnje da bave pr0o.sti.. tucijom.

Optužbe su na kraju ipak odbačene, a Demi je taj publicitet dobro došao. Tematskim objavama poput ove teško da će ga ubrzo izgubiti. Demi je bila u vezi s bivšim dečkom milijarderke Kylie Jenner (22), reperom Tygom (29), a povezivali su ju i s mnogim celebrityjima, najviše s Drakeom (33). U vezi je s DJ-jem Chrisom Martinezom, a par se ne pojavljuje često u javnosti.

(24sata.hr)