Stomatološka ordinacija Dental Esthetic, koja se nalazi u Bihaću, bavi se uslugama iz oblasti stomatologije, te nudi usluge uz koje ćete imati zdrav osmijeh.

Ukoliko Vam je potreban popravak ili vađenje zuba, proteze ili navlake, izbjeljivanje ili pak neki od anti-aging tretmana, posjetite ovu stomatološku ordinaciju kod hotela Emporium u Bihaću.

Dental Esthetic Vam nudi sve tretmane za blistav osmijeh, kao što su:

– Opća stomatologija (popravak, vađenje zuba)
– Dječija stomatologija
– Estetska stomatologija (izbjeljivanje zuba)
– Protetika mobilna i fiksna (proteze, navlake)
– Parodontologija
– Endodoncija (liječenje zuba)

Pored toga, u Dental Esthetic možete još dobiti i sljedeće usluge:

Anti-aging tretmani
Hijaluronski fileri
Botox
Mezoterapija
Lipoliza

Ordinacija Dental Esthetic se nalazi u Ulici Irfana Ljubijankića br. 90 u Bihaću. Otvorena je prije godinu dana, a u njoj će Vas dočekati stručno, mlado i ljubazno osoblje.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj: 062/641-210 ili na e-mail adresi: [email protected]

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.