Destiny Elizabeth Stephens krenula je sa vježbanjem prije pet godina, a tada uopšte nije imala za cilj da preoblikuje stražnjicu. Treniranjem se željela izboriti sa depresijom i anksioznošću.

Kako je jednom prilikom izjavila na početku joj nije bilo nimalo jednostavno. Iako se kao dijete bavila gimnastikom i igrala odbojku, nikada nije vježbala u kontinuitetu.

– Teretana je postala moje utočište i obožavam to. Dosta mi je mentalno pomogla – rekla je Destiny.

Kada je završila srednju školu, planirala je da upiše stomatologiju, ali brzo je promijenila mišljenje i započela obuku za personalnog trenera.

Treninzi su postali intenzivniji, u teretani je provodila šest dana u sedmici, a sebi je postavila cilj da dobije oblu stražnjicu i “six-pack” trbušnjake.

Što se tiče ishrane, Destiny je imala jako brz metabolizam pa je tako jela sve živo, od hljeba, paste i fast fooda, ali morala je da uvede neke promjene. Veliku stražnjicu možete da dobijete ako jedete fast food, ali trbušnjake nikako.

Zato je brzo naučila da balansira makronutrijente (proteine, ugljikohidrate i masti) kako bi istopila salo. Nekadašnje omiljene specijalitete je zamijenila rižom i slatkim krompirom, a u ishranu je uvela i dosta piletine. Ova strategija donijela je rezultate, pa Destiny danas ima savršenu stražnjicu.

Danas Destiny jede četiri obroka na dan osim vikendom kada sebi dozvoli barem jedan “griješan” obrok. I dalje trenira šest puta sedmično tako što četiri dana posveti stražnjici, a ostalim dijelovima tijela dva treninga sedmično.

Ne stidi se da je pokazuje: Ona jedina ima bolju stražnjicu od Jen Selter

Ona je također poznata po svojoj jedinstvenoj osobnosti i strašnom izgledu svog tijela. Bruna je inspirativni model i vjeruje da svako može imati super tijelo ako se trude za to.

Bruna redovno vježba, a rezultate njenog treninga pogledajte u nastavku.

VODITELJICA KOJA ODUZIMA DAH I ŽENAMA: “Volim da kuham, a posebno nacionalna jela”

Elita u slobodno vrijeme najviše voli da putuje, a neke od država koje je nedavno posjetila su Mađarska, Albanija, Turska, Italija, Hrvatska i Švicarska. Crnokosa ljepotica ističe da je posebno oduševljena Dubrovnikom i Splitom, dok je ove godine ljetovala na grčkom ostrvu Santorini.

Veliki dio svog vremena provodi u kuhinji spremajući razne poslastice, uključujući i albanska nacionalna jela.

Atraktivnu voditeljicu na Kosovu i u Albaniji često nazivaju seks simbolom, a s obzirom na obline koje posjeduje, Elita definitivno oduzima dah.

RONALDO BACIO OKO NA BANJALUČANKU: Ovo je djevojka iz Bosne kojoj RONALDO lajka slike (FOTO)

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost, piše Kurir. Slavni nogometaš počeo je “lajkati” njezine slike, a ona je time vrlo iznenađena.

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Među nama živi puno mladih talenata koji trebaju pozornost i koje je potrebno prepoznati. Ivana Macanović je sigurno jedna od najtalentovanih djevojaka u BiH koju svi trebaju upoznati. Članica je Atletskog kluba Banja Luka već sedam godina i nastupa u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara.

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost

Mlada 18-godišnja atletičarka Ivana Macanović iz Banja Luke privukla je Ronaldovu pozornost