Dok pojedine žene ostaju u braku obraćajući pažnju na to što će okolina reći, Ana Kokić nije marila za to.

– Kod mene je sve prosto. Ili je crno ili bijelo. Tako da nema tu drugih boja, osim mojih ružičastih naočara kroz koje gledam cio svijet. Šalim se. Znate kako kažu: “Ako si veliki u pobjedi, budi veliki i u porazu”. Jednostavno moramo razmišljati o djeci. To što će okolina da kaže najmanje je bitno. Čovjek počinje da živi onda kada izbaci tu rečenicu iz glave. Dok god ne ugrožavaš druge, radi šta god hoćeš sa svojim životom. I tu nema više filozofije. A moj razvod je više ispričana priča. Idemo dalje – pojašnjava Ana, koju su novinari pitali da li je sa Nikolom ostala prijatelj.

– Da nije postojao lijep i normalan odnos, mi ne bismo bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam i uvijek ću biti. On je otac moje djece i tako treba da bude – naglasila je ona.

– Stojim čvrsto na zemlji, sa obje noge, zdrava sam, normalna sam ostala, hvala bogu, tako da sve može da se prebrodi. Sve prođe i na kraju sve dođe na svoje mjesto. Nema tu drame, jer to ne volim – istakla je ona za Blic.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.