Isplivali su novi detalji tragedije koja se jučer oko 18 sati dogodila u šumi na lokalitetu Ljuta u blizini Fazlagića kule kod Gacka, gdje je poginuo muškarac.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, prvi rezultati istrage ukzuju na to da se radi o nesretnom slučaju. Nastradali, koji je iz Mostara, bio je u lovu sa prijateljem, koji živi u Fazlagića kuli.

Njih dvojica su bili u lovu. Prilikom povratka muškarac iz Fazlagića kule slučajno je ispalio je zaostali metak iz cijevi. Naš izvor nam je rekao da je hitac pogodio u gornji dio tijela nesretnog Mostarca.

Glavni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje kratko nam je rekao da je naređena obdukciju tijela.


Izvor:
Dnevni avaz

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.