Paulo Dibala (Dybala) još uvijek ima simptome koronavirusa, a novi nalaz njegove djevojke je negativan. Oriana Sabatini, djevojka nogometaša Juventusa, otkrila je kako se Argentinac osjeća u karantini.

– Paulo i dalje ima simptome bolesti, otežano diše i kašlje. Doktori nam nisu davali lijekove jer zasad nema lijeka, dobivali smo vitamine. Moj drugi test je negativan, ali moraju napraviti još jedan test – rekla je Sabatini.

Kada je počela panika u Italiji, planirali su otići iz zemlje.

– Razmišljali smo o odlasku jer je bilo jasno da će se ovdje stvari pogoršati. Mogli smo uzeti avion prije nego što su se granice zatvorile. Htjeli smo otići u Dubai gdje nema opasnosti, ali smo na kraju isključili tu opciju. Najpametnije je ostati kući i čekati da sve ovo prođe – govori Oriana.

Paulov brat Gustavo pod istragom je argentinske policije jer je prekršio karantinu nakon povratka u Argentinu iz Italije.

– Nismo bili u istoj kući i oni su otišli iz Italije prije nego se ovo proširilo. Gustavo je samo otišao kupiti neke namirnice, nije znao da je i to zabranjeno – kaže Oriana.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Dibalina djevojka: Paulo otežano diše / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.