Pa kaže: Kamen, krš i maslinaaaa, a Diego Maradona širi ruke u maniri Mate Miše Kovača. Sad već nadaleko poznata Facebook stranica Nogometne ikone opet je oduševila kreativnošću i velikom hit Mate Bulića ‘Moja Hercegovina’  dodala malo argentinskog štiha.

Maradona lagan u izolaciji. Kako doznajemo negdi oko Posušja… 🔊🎵

Objavljuje Nogometne Ikone u Petak, 3. travnja 2020.

Diego izgleda raspoloženo na videu, vjerojatno je taman pojeo dobre kiflice, a tko zna koja je pjesma bila na repertoaru u originalu. Kako bi se tek razveselio da je Mate, bilo Kovač, bilo Bulić, raspalio na argentinskim obroncima. U vremenima skoro bez sporta šale ne nedostaje, a Ikone prednjače u dobrim pošalicama.

Ono kad ti je Alexander Zickler najdraži igrač, a usput ti se ujac ženi u subotu.

Objavljuje Nogometne IkonePetak, 3. travnja 2020.

Tako između tadžikistanske, bjeloruske i nogometne lige Nikaragve, vrijeme možete kratiti raznim montažama na bespućima interneta. a za sve nogometne romantike tu su snimke nekih događaja koji se ne zaboravljaju. A za one koji se odlučuju na ekshibicije, tu su i neki eSportovi pa bi mogli upoznati i čari računalnih borilišta…

UEFA EEURO 2020.

Francuska i ovdje presnažna, kockasti do Eura kroz play-off!

Tko zna dokad će ovo potrajati, a bilo kako bilo, vrijeme se s nečime kratiti mora, a ovakva humoristične snimke uvijek dobro dođu.

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Diego Armando Maradona pjeva Matu Bulića / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.