Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević prokomentarisao je utakmicu Crvene zvezde i Bajerna na svoj uobičajeni način.

“Ma gledao sam! Što ste se usrali, pi*ka vam materina? Izašli na teren i skinuli gaće. Umjesto da ste izašli s razmišljanjem ‘jeb**emo ih’, vi se nagu**li i onda mi se tu čudite kao ‘napunili nas'”, u svom stilu će Ćiro.

Legendarni trener je govorio i o reprezentaciji Srbije.

“Navijam za vas u baražu, nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske, samo morate da imate trenera koji će da vam napravi tim. Priželjkujem i navijam da se plasirate na Euro i da dođe do te utakmice. Zar ne bi bilo lijepo da mi igramo tamo u Engleskoj na Evropskom prvenstvu? Još samo da prođete taj baraž”, rekao je Ćiro.

On je dodao da ni malo ne sumnja da Srbija može da se plasira na Evropsko prvenstvo.

“Naravno da možete, ali znate onu staru ne pravite račun bez krčmara. Pobijedite prvo te Norvežane, pa onda te druge u finalu. Bolji ste tu od svih tih! Šta ima Hrvatska, a nema Srbija, pa godinama imate bolje rezultate od nas? Ma, sine moj, nemate vi ništa slabije igrače od Hrvatske. Ključna stvar u cijeloj priči je trener. Njega morate da imate. Ako dovedete trenera kojem pet boljih igrača sjedi na klupi od onih što mu igraju na terenu, džabe onda sve”, rekao je Blažević.

Na konstataciju novinara “Kurira” da Srbija ima igrače brojnih velikih evropskih klubova, ali da mu nije jasno kako onda Orlovi izgube od npr. Ukrajine sa 5:0, Ćiro je odgovorio:

“Pi*ka vam materina ako vam je tamo neki Mančester, Real ili Barsa važniji od reprezentacije. Kad dođeš u svoju zemlju, nisi igrač Mančestera, nego tvoje reprezentacije. Nema tada priče ko igra gdje, ko je koje ime. Sine moj, da ti kažem, niko ne igra nigdje, je l’ ti jasno, svi igraju za svoju državu”.

Potencijalni meč Srbija – Hrvatska igrao bi se u posljednjem kolu grupne faze Eura. Ako bi jedna reprezentacija već prošla, a drugoj trebao bod ili sva tri na tom meču…

“Sine moj, zaboravi, te akrobacije. Nije to ni vrijeme ni mjesto za naše balkanske prevare”, odgovorio je novinaru “Kurira” legendarni Ćiro.

Više saznajte na izvornom linku: Novi.ba – DIGAO SRBIJU NA NOGE OVIM Ćiro na svoj način prokomentarisao meč Zvezde i Bayerna! A ONDA JE KRENUO O ORLOVIMA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.