Dinamo demantirao informaciju da je Mamić izbačen iz kluba

FENA

Nakon što je Udruga Dinamo to smo mi objavila kako su iz članstva kluba Dinamo izbačeni Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović iz kluba su demantirali tu informaciju.

– GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge ‘Dinamo to smo mi’ koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba – stoji u priopćenju.

Iz kluba također objašnjavaju kako “prošlog tjedna” nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna, prenosi HRT.

– Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba – na kraju su napisali iz Dinama.

Dinamo će u četvrtak na rasprodanom Maksimiru dočekti Spartak iz Trnave u Europskoj ligi. U slučaju remija ili pobjede Dinamo će osigurati dugo iščekivano europsko proljeće.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...