DANI OLMO danas nije igrao u prvoj pripremnoj utakmici Dinama u Rovinju. Dinamo nije htio riskirati sa svojom zvijezdom dok traju pregovori s Milanom pa Olma na travnjaku neće biti ni sutra protiv Slovackog. 

“Ne, Olmo ni sutra neće igrati”, rekao je Bjelica za 24 sata pa dodao ono zbog čega Talijani vjeruju da je transfer na San Siro jako blizu.

“Svi znamo da se razgovara i radi na njegovom transferu, iako još ne znamo gdje će i kada će otići. No, ne želimo ništa riskirati s klupske strane, možda bi bilo malo rizično da sada igra prijateljske utakmice. Međutim, dobro je raspoložen, trenira i igra jako dobro”, rekao je Bjelica.

Problem su menadžeri

Kako doznajemo, klubovi su se danas dogovorili da Dinamu na ime odštete pripadne 20+5 milijuna eura, ali pristanak još nisu dali Olmovi agenti, od kojih nijedan nije došao na današnju utakmicu.

Sada se čeka da se usuglase i ostale strane. Njegovi agenti za potpis ugovora žele čak sedam milijuna eura provizije, ali i određen postotak od sljedećeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan to ne želi platiti ni u kome slučaju i tu je sve stalo. Moglo bi se dogoditi da veliki transfer Dinama propadne zbog visokih zahtjeva menadžera uključenih u njega.  

Odbio novi ugovor

Podsjetimo, Danijev otac Miquel Olmo ranije ovog tjedna bio je na pregovorima s predstavnicima Dinama i odbio novi ugovor koji je klub pripremio za reprezentativca Španjolske. Bila je riječ o ponudi od 1,5 milijuna eura godišnje na pet godina, odnosno 7,5 milijuna eura ukupno.

Olmo je, dakle, sada u situaciji da nije blizu potpisa novog ugovora s Dinamom, ali i da je blizu toga da mu propadne transfer u jedan od najvećih klubova na svijetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Dinamo dogovorio prodaju Olma Milanu, problem su njegovi menadžeri / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.