KORONAVIRUS je pomeo svijet sporta. Brojna natjecanja su odgođena, kao i HNL.

Dinamo je danas objavio niz zanimljivih videa u kojima poziva sve navijače na primjereno ponašanje dok traje koronavirus. Dinamo poziva na pranje ruku i razmak između ljudi kako bi se virus što prije zaustavio.

“Ne zaboravite prati ruke barem 20 sekundi. Za to vrijeme možete pogledati i pogotke Leovca i Oršića u pobjedi protiv Atalante”, napisao je Dinamo na Facebooku.
 

“Ostani kod kuće i izbjegavaj izlazak te okupljanja kao što je Dani Olmo izbjegavao protivničke igrače! #NemaPredaje”, poručuje Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Dinamo: Dok perete ruke možete gledati golove Leovca i Oršića Atalanti / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.