Dinamo se navodno zanima oko dovođenja dvaju Osijekovih igrača u zimskom prijelaznom roku, a mete su mladi igrači Mihael Žaper i Boško Šutalo.

Te glasine odmah je prokomentirao sportski direktor slavonskog kluba Alen Petrović:

– Zanimao sam se svojevremeno za Pamelu Andreson, pa nisam otišao dalje od toga – prenosi Glas Slavonije, a potom je nastavio:

– Možda je NK Osijek nekada bio samoposluga, ali to sigurno više nije, i neće biti. Ove zime izlazni nam transferi igrača uopće nisu prioritet, jer želimo pokušati ostvariti visoko postavljene rezultatske ciljeve, a to nećemo moći ako nam budu odlazili igrači koji su nositelji naše igre, ili ih u perspektivi vidimo takvima. Šutalo i Žaper pripadaju u tu kategoriju, pa ih nemamo namjeru prodavati.

Uz to objašnjenje, Petrović je prokomentirao i svotu koju bi tražio za navedeni dvojac:

– Osim toga, Šutalova cijena već sada premašuje pet milijuna eura, a za Žapera smo ljetos odbili milijunsku ponudu koju nam je poslao baš Dinamo. I nije zagrebački klub jedini koji prati njihov igrački razvoj, a ako mene pitate nije dobro za njih dvojicu što se vrte takve priče dok sezona još traje.

Ipak, priznao je – postoje ponude koje se ne mogu odbiti…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – ‘Dinamo gleda Žapera? Gledao sam i ja Pamelu Anderson…’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.