MIRKO TOPIĆ, mladi (18) reprezentativac Srbije i zadnji vezni novosadske Vojvodine, na meti je Dinama i Crvene zvezde. 

Veliki talent srpskog nogometa u ugovoru važećem do 2001. ima odštetnu klauzulu od 800 tisuća eura, a osim spomenutih klubova, za njega se interesira i Manchester City, piše MozzartSport.

Isti izvor navodi kako Topića usprkos tome nije lako dovesti jeftino, jer se on Vojvodini želi odužiti na svemu što mu je omogućila potpisom novog ugovora, u kojem će iznos za koji može napustiti taj klub biti i do četiri puta viši od aktualnog.

Pored Zvezde, koja otvoreno želi Topića, ništa manje zainteresiran za njega nije Dinamo. Prije mjesec i pol sportski direktor Zoran Mamić gledao ga je u Novom Sadu na utakmici protiv Javora. Nakon toga, Dinamo je ljude koji brinu o Topiću ugostio na utakmici Lige prvaka protiv Šahtara, želeći tako pokazati ozbiljnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama iz Srbije, za Topića je zainteresiran i Manchester City, koji posljednjih godina kupuje talentirane igrače s ovih prostora.

Prije dvije godine za 5,5 milijuna eura iz Zvezde je doveo braću Ilić, zatim Palaversu za pet milijuna eura, a zatim Slobodana Tedića iz Čukaričkog za tri milijuna eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Dinamo i Zvezda u borbi za srpskog talenta: Mamić ga prati i časti / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.