Dinamo je u svom Fan shopu smještenom u samom centru grada predstavio dresove za novu sezonu. Zagrepčani su javnosti pokazali tri garniture dresova, a “modri” manekeni bili su Bruno Petković, Amer Gojak, Antonio Marin, Nikola Moro, Emir Dilaver, Kevin Theophile-Catherine, Arijan Ademi, Mislav Oršić i Lovro Majer. Golmanske su dresove pak predstavili Dominik Livaković i Dinko Horkaš.

Dinamo predstavlja dresove za novu sezonu…

Objavljuje 24sata Sport u Srijeda, 17. srpnja 2019.

Na samim dresovima vidljivo je nekoliko novina, određene su nijanse (na domaćoj i europskoj garnituri) promijenjene, dok je gostujući (žuti dres) ostao identičan kao i prošle sezone. Dinamo će domaće utakmice igrati u retro-kombinaciji plavog dresa iz 90-ih godina prošlog stoljeća na kojem su tanke okomite bijele linije. I budite sigurni, taj će dres biti hit među navijačima Dinama.

Europski dres prošle je sezone bio gotovo crn, a sada je i na njemu vidljiva tamno-plava boja. No, tu postoji i žuta nijansa koja prekriva rubove rukava, pa čak i klupski grb. A na svima su naravno i prepoznatljive tri zvjezdice koje označavaju 30 Dinamovih naslova prvaka. Dinamo će se u plavoj garnituri predstaviti već u petak protiv Lokomotive…

Izvor: Hrvoje Tironi / 24sata.hr