Nogometaši Dinama u Gruziji otvaraju svoju europsku sezonu protiv gruzijskog prvaka Saburtala. Utakmica se igra u glavnom gradu Tbilisiju s početkom od 19.30.

Dinamo strateg Nenad Bjelica neće i u ovoj utakmici moći računati na nekoliko igrača među kojima je i Dani Olmo, no nema previše brige, Modri su i u takvom stanju ogromni favoriti u odnosu na Saburtalo.

AKO PROĐU SABURTALO

Modri imali sreće: Dinamo u 3. pretkolu na Mađare ili Vallettu

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Unatoč nekim dezinformacijama koje smo mogli čuti i vidjeti, utakmicu iz Tbilisija večeras će od 19.30 će prenositi Arena Sport 1.

Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme. Arena Sport 1 dostupna je u osnovnom paketu.

Dinamo strateg Nenad Bjelica neće i u ovoj utakmici moći računati na nekoliko igrača među kojima je i Dani Olmo, no nema previše brige, ‘modri’ su i u takvom stanju ogromni favoriti u odnosu na Saburtalo.

Bjelica je igru Saburtala usporedio igrom Lokomotive, a smatra kako će to biti preslika te utakmice.

– Mislim da će protiv Saburtala biti slična utakmica u kojoj ćemo mi puno imati loptu. Morat ćemo paziti na njihove brze kontre. Mogla bi to biti približno slična utakmica u kojoj ćemo mi dominirati – rekao je Bjelica nakon pobjede nad Lokomotivom.

JURIŠ NA LIGU PRVAKA

Bjelica bez devet igrača, čak bi Ademi mogao postati stoper!?

Bjeličin stroj izgleda jako moćno, a protiv Lokomotive su pokazali što čeka njihove suparnike ove sezone. Brz nogomet s puno kombinatorike, prodora po krilu, i ono što je najvažnije za nogometne gledatelje, efikasna igra s puno golova. 

Dinamo je prema kladionicama apsolutni favorit. Iako gost, koeficijent na pobjedu ‘modrih’ je malih 1,25, dok je na Saburtalo čak 11. Koeficijent na remi je 5,75.

Sudit će Čeh Petr Ardeleanu.

MODRI U TBILISIJU

Bjelica Gruzijcima: Dinamo je klub koji misli samo na pobjede

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor: Mato Galić / 24sata.hr