Naredba iz Međugorja? Ma dajte, kaj god, to su obične bedastoće…

Tako bi se nekako mogla sumirati izjava člana Dinamove uprave Krešimira Antolića o raskolu u klubu nakon odluke o rezanju plaća, koju su Nenad Bjelica i igrači odbili, a onda je uprava smijenila šestoricu Bjeličinih pomoćnika.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

U petak je Antolić prilikom predaje donacije kluba za bolnice govorio o tome, ali nije dopustio pitanja novinara. Pa se uopće nije dotaknuo smjene šestorice trenera.

Danas je gostovao na RTL-u i rekao:

KOMENTAR

Mamić se narugao navijačima i Fifi, a Bjelici ne oprašta uspjeh

– To je bila odluka uprave kluba, koja ima tri člana, na čelu s predsjednicom Vlatkom Peras (drugi dvoje su Amra Peternel i on, nap. a.) – počeo je.

Igrači kažu da ih nitko nije ništa pitao.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

– Ujutro smo razgovarali s trenerom Bjelicom telefonski, kao i s predstavnicima igrača, a poslije podne smo im i pismeno poslali odluku. Ne, nisam ja razgovarao s njima nego sportski sektor, na čelu sa sportskim direktorom – odgovorio je, te zapravo samo potvrdio da čelnici kluba nisu razgovarali s trenerom i igračima o odluci, eventualno pregovarali, saslušali njihov stav, nego su ih samo obavijestili o mjerama. Zbog čega su se igrači i naljutili.

MAKSI(NE)MIR

Dinamov plan za rješavanjem Bjelice propao je na – igračima!

– Klub se ni u jednom priopćenju nije nabacivao blatom na trenera ni na igrače. Igrači zapravo nisu dobro shvatili na prvu što se želi postići tim mjerama – dodao je.

Dobro, a zašto su onda smijenjeni Bjeličini pomoćnici, a sam Bjelica nije? Na to odgovora nema…

– Mi nismo imali izbora. Jer ako zaposlenici bilo koje tvrtke odbiju pismenu odluku uprave, onda nema drugog izbora nego raskid ugovora. I nema tu nikakve pozadine – tvrdi Antolić, koji je nekoliko puta ponovio kako je Bjelica Dinamov trener, ali nije htio nagađati kako će izgledati prvi trening, prva utakmica trenera koji nema ni jednog pomoćnika.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Je li to bila odluka Zdravka Mamića?

– To je odluka uprave kluba, a Mamić je naš savjetnik, s kojim se savjetujemo o nekim stvarima u kojima nam može pomoći svojim iskustvom i znanjem. On je saslušao našu odluku i nije imao što nego podržati je…

Više saznajte na izvornom linku: Ante Buškulić – Dinamo smijenio Bjeličine pomoćnike! Antolić: Zdravko Mamić nije imao što nego podržati našu odluku… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.