DINO PERIĆ, stoper Dinama, bio je najgori igrač u porazu 0:2 kod Atalante u petom kolu Lige prvaka. 

Nespretno je i nepotrebno skrivio penal za prvi gol suparnika, rano dobio žuti karton koji ga eliminira iz odlučujuće utakmice zadnjeg kola protiv Manchester Cityja, gubio je lopte i duele. Umjesto da bude oslonac i temelj momčadi, bio je igrač više za suparnika.

Nakon očajne osobne i momčadske partije Perić je pred novinarima komentirao:

“Previše kardinaknih grešaka smo napravili, prvi ja. Katastrofa, ovo nam je najgora utakmica u zadnje dvije godine. Nadigrali su nas i bili su bolji, kao i mi njih u Zagrebu. Sada je moglo biti 5:0 za Atalantu, ali vratar Livaković nas je spasio.”

Teško se vaditi u zadnjem kolu protiv Manchester Cityja?

“Sve je još otvoreno. U pet kola uzeli smo pet bodova, što je sjajan rezulatat. Možemo biti i treći u skupini i tako prezimljavanje u Europi izboriti u Europa Ligi. Ali ni pobjeda protiv Cityja i prolazak skupine Lige prvaka nije nemoguć.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lovu na taj pothvat Dinamo će biti prilično oslabljen?

“Da, zbog žutih kartona koje smo dobili danas nećemo moći igrati Theophile-Catherine ni ja. Ali li krpamo se, pa ćemo se skrpati i za taj meč. Evo, ovo je meni već 28. utakmica od početka sezone. Međutim, idemo dići glave i vratiti se kao što smo se vratili protiv Šahtara.”

Hoćete li se uspjeti vratiti nakon ovako loše igre?

“Atalanta je vrhunac nogometa, najefikasnija momčad Serie A. Ubili su nas, razočarani smo…”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr