Dinamovi reprezentativci i Mislav Oršić, Bruno Petković,  Dominik Livaković i Dino Perić, snimili su video čestitku za rođendan malenom Šimunu Stojanoviću (2), velikom navijaču “modrog” kluba dok se pripremaju za susret sa Slovačkom.

– Sretan rođendan, Šimune! – povikali su mu uz osmijeh dinamovci u videima, a da su svi su uz njega naglasio je Dino Perić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Šimunova majka Marina kaže da ona i njen sinčić možda jesu sami, barem fizički, ali ističe kako zna da je njen Šimun u srcu mnogih i da se svi s njima raduju ovoj drugoj godini snage, hrabrosti, izdržljivosti, upornosti, volje, nade i svega onoga što je dječačić pokazao da nosi u sebi.

– Šimunu je danas rođendan. Nas dvoje počastit ćemo se kolačem. Dat ću mu do znanja da mu je rođendan i kupiti mu dvije svjećice, razdragano nam, gotovo u jednom dahu, priča Martina Stojanović.

Foto: Privatni album

Dječaka su u rujnu operirali na Floridi. U zahvatu koji je trajao devet sati amputirali su mu lijevu natkoljenicu, koja ranije nije imala funkciju, rekonstruirali mu kuk i desno stopalo. Ubrzo je započela i izrada proteze, a kući će se Šimun vratiti tek nagodinu. Ipak, dinamovci su divnom gestom zasigurno uljepšali njegov veliki drugi rođendan! 

Sretan rođendan, hrabri dječače! 

Foto: GNK Dinamo/Osobni album

 

Izvor: Josip Tolić, Eva Grgić / 24sata.hr


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: