Nogometaši Dinama uživaju na godišnjem odmoru, ‘modri’ ove blagdane u društvu svojih najmilijih provode diljem svijeta. Nenad Bjelica okupljanje za proljetni dio sezone zakazao je za 7. siječnja, a do tada će dinamovci biti ‘rasuti’ svijetom. Neki će Božić i Novu godinu proslaviti u Hrvatskoj, a neki su se ipak odlučili za putovanje svijetom, odlazak u toplije ili rodne krajeve…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Samo su tri dinamovca i ovo božićno razdoblje odlučili provesti u Zagrebu, a to su Bruno Petković, Mislav Oršić i Sandro Kulenović. Danijel Zagorac otišao je u svoj Drniš, Nikola Moro se zaputio u Solin, Dino Perić u rodni Osijek, dok Lovro Majer gotovo svaki slobodan dan provodi na omiljenom mu otoku Ugljanu. U Hrvatskoj će, do početka priprema, odmarati i Joško Gvardiol koji se zaputio u svoj Novigrad.

Brojni su se dinamovci odlučili za ‘povratak kući’, blagdane provesti u društvu obitelji. Dani Olmo otišao je u svoju Španjolsku, Kevin Theophile je u Francuskoj, Damian Kadzior odmara u Poljskoj, dok je Mario Gavranović u društvu obitelji krenuo put Švicarske. Najdulji put do ‘rodne grude’ prevalio je Iyayi Atiemwen koji će Božić dočekati na drugom kontinentu, jasno – u Nigeriji.

Među one koji su se odlučili vratiti u važne im krajeve spadaju još Marin Leovac i Francois Moubandje. Marin Leovac uživa u Beču, austrijskoj prijestolnici u kojoj je proveo najveći dio svog života, a Francois Moubandje odmara u Francuskoj. Ipak je tamo, kao igrač Toulousea, proveo više od šest prekrasnih godina. Zanimljiva destinacija je svakako i Dubai, tamo danas uživaju Amer Gojak i Antonio Marin.

Mario Šitum s obitelji se zaputio prema Londonu, Dinko Horkaš je na Kanarskim otocima (Španjolska), a Dominik Livaković je blagdansko vrijeme odlučio provesti u Turskoj. A za kraj su nam je ostala četvorka (Ivo Pinto, Izet Hajrović, Petar Stojanović i Emir Dilaver) koja, barem po nama, uživa na najzanimljivijim lokacijama. Ivo Pinto je, ove zime, odlučio istraživati čari New Yorka…

Izet Hajrović je u pratnji supruge Leyle otišao u Oman, Petar Stojanović se na društvenim mrežama javio iz dalekog Hong Konga, dok Emir Dilaver također sa suprugom uživa – na Islandu.

– Odlazim na Island! Tamo je priroda baš ekstremna, vatra, led. Baš mi se tamo svidjelo jer sam tamo jednom igrao utakmicu i želim to ženi pokazati, neka vidi kako je to. Volim prirodu, ništa onaj Dubai i te umjetne destinacije – poručio je sa smiješkom za 24sata Emir Dilaver.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Hrvoje Tironi – Dinamovci slave Božić u Beču, Omanu, Dubaiju, a i na Islandu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.