Radiša Trajković Đani ispričao je kako je nedavno sreo svog kolegu Darka Lazića, te kako se vidi da su mu saobraćajka i kiliža uništili bubrege i kukove.

“Mnogo volim Dareta on mi je kao sin. Kada je doživio nesreću, ceijla moja porodica se potresla. Retko ko bi preživio, ali on je uspio”, rekao je Đani i dodao da bi svom prijatelju dao bubreg.

“Dečko se toliko namučio da bih sve uradio samo da mu bude dobro. Evo, hoću da mu dam bubreg. Veliki sam emotivac, sve bih mu dao”, rekao je on za “Informer” i dodao da su mu bubrezi zdravi i da može odmah jedan da mu da.

“U šali sam mu rekao da imam dobre bubrege, jer pijem pivo, pa često mokrim, ali krv ne smijem da mu dam da se ne otruje”, našalio se Đani i dodao da čim se Darko oporavi vodi ga na pivce.

“Alkohol, bato liječi sve”, rekao je Đani.

Drako Lazić je u oktobru prošle godine doživio tešku saobraćajnu nesreću u okolini Peći, uslijed čega je zadobio teške tjelesne povrede.

Više saznajte na izvornom linku: – ĐANI ŽELI DA DONIRA BUBREG?! OGLASIO SE PJEVAČ: Evo kome ga želi dati, SVI GA DOBRO ZNATE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.