“Dječaci sa rijeke Une”, provjerena ekipa benda START su odlučili da svojoj publici poklone novu pjesmu, koja će biti uvod za već drugi po redu album ovog rock benda iz Bihaća.

Tim povodom predstavljaju pjesmu “Žuti Leptir”, koja je nastala u žaru borbe prijatelja i bivšeg gitariste benda START, koji je napustio, kako BiH, tako i bend. Kako nam je autor teksta, a ujedno i glavni vokal benda objasnio, u trenutku pisanja teksta za pjesmu razmišljao je o njegovom novom razvijanju u nekoj drugoj zemlji dok napušta svoje korjene.

Muzika je prožeta adekvatnim tempom koji asocira na let i borbenost “leptira” kroz period prilagodbe na mlada krila. Gitare uveliko daju temelj leptiru da sleti na pokoji kamen i odmori za dalje. Pjesma je pomalo neobična, ali definitvno odražava pravo stanje duha
sadašnjice.

Startov “Žuti Leptir” je sniman pod budnim okom dugogodišnjeg producenta Nemdžada Alića, a snimanje spota bend je povjerio iskusnoj ekipi Lege Artist video produkcije, a spot je sniman na spektakularnom mjestu – staroj tvrđavi Ostrožac.

START je ekipa koja je poznata po svojim odličnim i energičnim svirkama, a kako su kazali,
uskoro dolaze i u Vaš grad, a dotad uživajte uz Žutog leptira!

(Izvor: A. Zunic / Biscani.net)


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: