Kada je sudija tražio da mališa opiše šta se desilo, on je rekao: “Ovo je moja mama i ovako je ub/ila moju sestru.”

Amanda Levis (35) dobila je 2017. na D0ŽIV0TNU R0BIJU zbog ub/i/stva kćerke, a ključni svjedok bio je njen sedmogodišnji sin A.J. Dječak je rekao da je majka utopila njegovu sestru, a kako se to desilo čak je i nacrtao.

Zapravo, Amanda je tvrdila da je njena ćerka upala u bazen a svi su vjerovali u tu priču dok se nisu pojavili crteži dječaka.

Dečak je kasnije sučen sa svojom majkom i tada je počeo da plače. Na sudjenju je sve*očila i Amandina majka koja je tvrdila da je njena kćerka izgubila živce sa djevojčicom, koja je bollvala od hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Iako je osuđena za ub/i/stvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dječaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubijeđen da je njegova klijentkinja nevina, piše moj.baStvarno morate biti sretnici da ovakve prizore vidite vlastitim očima
Foto: Imgur, Reddit

Svijet je pun čudesnih prizora, treba nam samo dovoljno sreće da budemo na pravom mjestu u pravo vrijeme da ih vidimo vlastitim očima. Pogledajte što su ovi ljudi slikali.

Bubamara poslije kišeDrvo koje izgleda kao vješticaMunja je igrala golf i pogodila rupuKako zapravo izgleda vatromet prije ispaljivanjaDjevojka s ekstremno dugom kosomKolač koji izgleda kao JupiterLuk veličine dinjaNeobičan prosvjed radnika u ItalijiVlasnik ovog Bentleya očito obožava lubenice…Netko je tijekom leta ušao u plastičnu vrećicu…Doček hrvatske nogometne reprezentacijeŠarene planine u PeruuPtica je napravila gnijezdo u kacigi koja je ostala vani…Tramvaj slikan na pravom mjestu u pravo vrijemeŠarena zmija s crnim dugom na glavi“Zla osoba” (registarske tablice) pomaže beskućniku1625 godina staro Bonsai drvoJagoda u obliku slonićaViseći vrtovi na nadvožnjakuOvo je Jake, najveći konj na svijetu(lajk.hr)