Danas je na Alipašinom Polju u Sarajevu, B-faza, održan dječiji maskenbal, na kojem je učestvovalo na desetine mališana.

Maskenbal je održan u organizaciji mještana ovog naselja, tačnije mama koje su došle na ideju kako da razvesele svoje mališane. Uz pjesmu, ples, muziku, druženje, ovaj događaj okupio je i veliki broj prolaznika.

Riječ je o događaju koji je, kako nam je rečeno, uz malo truda i organizacije, razveselio mnogu dječicu, ali i njihove roditelje. Pjevalo se i plesalo satima.

Tako su se na Alipašinom Polju danas mogli vidjeti brojni Spajdermeni, Supermeni, Betmeni, vile, čarobnjaci…. Podijeljeni su i brojni pokloni.

– Ovo je nešto zaista lijepo i zaslužuje svaku pohvalu organizatora – rekla nam je jedna od oduševljenih mama, koja nam je i poslala fotografije.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.