Jedna majka koja je napisala status o pokvarenim kolima njene kćerke u Grčkoj nije ni slutila koliku će pažnju izazvati! Naime, ona je zamolila nekoga u Fejsbuk grupi Uživo iz Grčke da pogleda kola njene kćerke koja ne može da upali kola u Solunu.

“Hitno! Da li je možda neko trenutno u Solunu? Kćerka (20 godina) je sama i ne može iz nekog razloga da upali kola, a treba da nastavi na Halkidiki. Samo da neko pogleda i ako može da joj pomogne da upali” objavila je majka djevojke, koja je sa svojim drugaricama ostala “zarobljena” ispred supermarketa.

Stizali su razni komentari, ljudi dobre volje koji nisu bili u mogućnosti da dođu i pomognu su pokušavali da riješe problem, majka je ostavlja snimke šta se dešava kada upali auto, ali sve je to bilo bezuspješno.

Onda se javio Aleksandar Andrić iz Valjeva koji je javio da će krenuti sa Halkidikija i pogledati kola. Satima se mučio, ali je na kraju ipak uspio!

“Mama, ti nemaš predstavu koliko se Aleksandar namučio, 40+ bez hlada, rastavio pola auta, vadio sjedište… Bez kompjutera… Na kraju sve sam uspio!”, poslala je srećna kćerka majci.

Valjevac je potom pobrao simpatije na društvenim mrežama i ovim gestom oduševio sve!

Zaigrali su se na plaži: Vanja je špricala Luku da požuri u more (FOTO)

Nakon kraćeg predaha u Hrvatskoj i druženju s kolegom Mateom Kovačićem (24), nogometaš Luka Modrić (32) i njegova supruga Vanja (38) otputovali su na godišnji odmor na Sardiniju.

Bračni par uživao je na plaži resorta Porto Cervo gdje su iznajmili ležaljke i uživali gotovo cijeli dan u sunčanju. Iako su primijetili da ih fotografira paparazzo, nisu se dali previše smesti.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M IT

Dok mediji nagađaju o navodnim pregovorima Lukina odlaska iz Real Madrida u Inter Milan, čini se kako se Modrić time ne zamara na plaži dok uživa sa ženom.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Luka i Vanja pokazali su da ne mare previše za preplanulu put, a prilikom ulaska u more, zaigrali su se poput djece. Nasmijana Vanja pošpricala je nogometaša jer je odugovlačio ulazak u more.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Supružnici su se zatim odmorili na platou, a Luka je pokazao ‘isklesani’ torzo kojeg skriva ispod dresa.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Nogometaš je sredinom srpnja pokazao romantičnu stranu kada je supruzi čestitao rođendan.

– Sretan ti rođendan, sve moje – poručio je Modrić ženi.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

S njima na plaži nisu bili sin Ivan (8), kćer Ema (5) i devetomjesečna Sofija. Supruga je Modrića brižno s dvoje starije djece pratila na svim utakmicama naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i isti dan se s njima vraćala kući.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Nakon dočeka ‘srebrnih’ i slavlja u Zagrebu i Zadru, te vjenčanju kolege Vedrana Ćorluke (32), Luka i Vanja konačno se mogu posvetiti, kako kažu, godišnjem odmoru.