Ova djevojka bila je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzla

Emina Jahić na Instagramu ima 177.000 pratitelja,ali kad je trebalo zaokružiti njeno ime na izborima u BiH, to je učinilo svega 88 ljudi.

Ova djevojka bila je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzla.

Iako su neki očekivali da s takvom bazom fanova bez sumnje ulazi u Gradsko vijeće, pokazalo se da bi samo 88 ljudi da ih ona zastupa. Očito da je među njemim pratiteljima veliki broj maloljetnih osoba, ali i onih koji nisu iz Tuzle.“Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a s kojim se većina susreće, je stjecanje prvog radnog iskustva kao preduslov za daljnje zapošljavanje. U narednom periodu želim čuti vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu. Pored toga, radit ću i na poboljšanju uslova života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla te uz vašu pomoć napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život”, govorila je Emina prije izbora, no čini se da to nije našlo odjeka u javnosti.(fokus.ba, foto: Instagram)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.