U SUBOTU je održana presica na kojoj je srpski trener Siniša Mihajlović priznao da boluje od leukemije i da se povlači iz nogometa. Ta objava uzrokovala je brojne reakcije u talijanskom, ali i svjetskom nogometu. Svi koji nešto znače u svijetu nogometa dali su podršku srpskom stručnjaku u borbi protiv teške bolesti.

Naknadno se javila i djevojka iz Srbije, Nikolina Radunović kojoj je Mihajlović uplatio novac za operaciju srca zahvaljujući kojoj je ostala živa. Odlučila mu je zahvaliti emotivnom porukom.

“Jutro, 13. srpanj 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića – “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, nogometaš, dobrotvor, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Molit ću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao tisućama ljudi za svojih 50 godina”, napisala je Nikolina na Facebooku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr