Cilj joj je da zaradi novac i da ga potroši na putovanja i raskošan način života… Ukrainka pod nazivom Kaća, šokirala je svijet kada je objavila na svojim društvenim stranicama da prodaje svoju nevinost za 111.000 dolara. Dakle, onaj koji Kaći uplati ovaj novac, moći će da se pohvali da je bio prvi muškarac koji je sa njom imao seksualne odnose. Kaća trenutno živi u Americi i smatra da će tamo ostvariti svoje snove, jer je to, po njenom mišljenju, zemlja gdje je sve moguće. Upravo tamo se nada da će naći kupca koji će kupiti njenu nevinost i koji će joj omogućiti lagodan i raskošan život, piše Mirror.

Iako su mnogi mislili da Kaća novac želi da uloži i da investira u neki biznis, ona je rekla da prvo želi da proputuje svijet i da uživa u luksuzu, a da će se za kasnije snaći i da će se potruditi da nađe “šećernog taticu” koji će joj ispunjavati sve želje, zarad njene ljepote i njenog seksipila. Za sada se ne zna da li ima zainteresovanih kupaca, ali vjerovatno će se Kaća sama pohvaliti kada bude našla čovjeka koji je spreman da joj ispuni njene želje.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.