Djevojka, za koju sam bio spreman život da dam me ostavila SMS porukom, i to prije skoro 3 godine.

Porasli su joj apetiti, a ja kao student joj nisam mogao ispuniti sve želje. Od tada je kao da sam šugav u gradu okretala glavu od mene.Kao da se nikada nismo ni upoznali, a ne bili u vezi preko dvije godine. 

U međuvremenu sam završio faks i našao djevojku koja realno i iskreno fizički mojoj bivšoj nije ni do koljena, ali je NORMALNA i voli me ovakvog kakav jesam. 

Prošli petak dok smo šetali gradom, stiže mi poruka, nakon skoro 3 godine, citiram :

” Hehe, nisi se valjda smuvao sa ovom, NISKO SI PAO, hehe” 

Na šta sam joj odgovorio:  “ZLATO I DIJAMANTI su nisko i duboko ispod BEZVRIJEDNOG blata i zemlje” 

Misli sada kada sam dobio dobar posao da se vrati. glupa sponzoruša!
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Djevojka, za koju sam bio spreman život da dam me ostavila SMS porukom, i to prije skoro 3 godine.” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.