Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odlučili su da se ponovo vjenčaju. Bivši supružnici su ponovo u ljubavnoj vezi i već su zakazali drugo vjenčanje. Zbog pjevačeve prevare sa Lunom Đogani u “Zadruzi 1” Kija i Sloba su se razveli, ali su se potom i pomirili. Međutim, njih dvoje i dalje kriju svoju vezu.

– Kija je zbog Slobe nedavno ostavila dečka, s kojim je bila nekoliko mjeseci. Otkad su zajedno u žiriju “Pinkovih zvezda”, proradile su im stare emocije i pomirili su se. Doduše, oni su se poslije “Zadruge” u nekoliko navrata mirili i raskidali, ali ovog puta je to definitivno. Dogovorili su se da se u junu, kada budu na turneji po Americi, ponovo vjenčaju. Oni su već zakazali vjenčanje u Las Vegasu, kom će prisustvovati sam njihovi kumovi – otkriva izvor blizak paru.

Njih dvoje su oduvijek željeli da sudbonosno “da” kažu u gradu neprestane zabave i kocke.

– Još dok su se zabavljali, pričali su kako bi bilo lijepo da se uzmu u Las Vegasu. Zbog toga što je Sloba prevario Kiju sa Lunom u rijalitiju, ali i zbog ostrašćenih fanova, za sada kriju da će se vjenčati. Nisu spremni da se bore sa pritiskom okoline i javnosti. Samo njihov najbliži krug prijatelja zna za to. Njih dvoje su se razveli prije osam mjeseci u Zrenjaninu, ali nisu poništili crkveni brak, tako da su i dalje vjenčani pred Bogom, a tako će i ostati – ističe izvor.

– Brakovi sklopljeni u Las Vegasu priznati su kod nas. Potrebno je samo da donesu dokumenta iz Amerike kod matičara u Srbiju. On će im zatim izdati izvod iz matične knjige vjenčanih – objašnjava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)