Mnogima omiljeni kantautor Đorđe Balašević uspješno se oporavlja od infarkta koji je jučer pretrpio. 

Operisan je na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici  te su mu ugrađeni stentovi.

Kako piše Blic.rs, Balaševićev oporavak teče prema planu i legendarni pjevač se osjeća dobro. 

Nema nikakvih komplikacija i kontraindikacija i oporavak teče kako je i uobičajeno kod pacijenata kojima je organizam jak, što je kod Balaševića slučaj.

Nakon jučerašnje vijesti da je Đole doživio infrakt, čitav region se zabrinuo za njegovo zdravlje. Po društvenim mrežama fanovi su porodici ostavljali riječi podrške i želja za brzim ozdravljenjem, a mnogi su istaknuli da nikad nisu pomislili da bi se Balašu nešto moglo desiti.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.