Kako je postao član žirija Zvezda Granda svako malo izađe neka naslovnica ili natpis na kojoj je Đorđe David, i nakon dužeg vremena opet je postao centar pažnje i medija, ali i javnosti.

Nedavno je David bio i gost u jednoj radio emisiji u kojoj je bez dlake na jeziku pričao o nekim svojim životnim situacijama i iskustvima, a potpuno je otvoreno govorio i o ženama i njegovom odnosu sa njima.

Pa je tako u emisiji priznao da je u jednom periodu svoga života bio naprosto opsjednut balerinama, te da je i sam veoma lijepo prošao kroz beogradski balet Pozorišta na Terazijama, te kroz Balet Narodnog pozorišta u Beogradu.

Ujedno se i zahvalio balerinama koje su ga naučili kulturi tijela, te je priznao da je sa mnogima od njih bio u vezi ili u šemi, te da on na njih gleda sa ove distance kao na kraljice njegovoga života.

Pričajući i dalje Đorđe David se osvrnuo i na neke svoje zaista intimne trenutke iz života, te se prisjetio i koji mu je najduži intimni odnos kojeg je imao u svome životu, pa je tako napomenuo da ga za grad Pirot vežu mnoge lijepe emocije i da je to grad u kojem je još 1984 godine služio tadašnju vojsku JNA, i da se uvijek rado sjeti 48- satne seksi varijante koju je imao sa svojom tadašnjom djevojkom u sobi 206 tamošnjeg hotela na dan kada je položio zakletvu.

Sve je to Đorđe ispričao kroz smiješak, a dodao je da voli da bude otvoren i prema svojim kandidatima kojima je mentor u Zvezdama Granda, tako da sve mogu da ga pitaju i on će im uvijek dati najiskreniji mogući odgovor.

NAJZGODNIJA DJEVOJKA KOJU ĆETE VIDJETI IKAD: Ali ako mislite da je vrela Anja još jedna u nizu starleta – grdno ste se prevarili! (FOTO)

Poljska seks-bomba Anja Krosinska, poznatija kao Čarli Rina, već neko vrijeme boravi u Majami Biču gdje snima provokativan editorijal za jedan proizvod.

Plejboj zečica prvo se slikala u minijaturnom bikiniju na lokalnoj plaži, a do izražaja su došle njene obline, od ogromnih grudi do zadnjice.

Ono što je primjetno jeste da je njena zategnuta guza, maltene, “pojela” tračicu koja predstavlja donji dio bikinija….

No, to nije bilo sve…

Drugog dana Čarli se slikala u providnom kupaćem kostimu, a njene bradavice vidjele su se više nego jasno.

Inače, ako ste mislili da je ova cica samo lijepa i zgodna, prevarili ste se.

Čarli je kao mlada došla iz Poljske u Kanadu. Bila je mis Toronta, a slikala se za mnoge poznate časopise, od pomenutog Plejboja, pa za GQ, “Sports Illustrated”. Bila je šampionka u šahu, osvajala turnire igrajući protiv dosta starije generacije, studirala je kriminologiju i forenzičke nauke na Univerzitetu u Torontu, ima visok koeficijent inteligencije.

Osim toga, bavi se i glumom.

BONUS FOTKE: (link od Instagram profila ispod fotografija)

Klikom na sljedeće fotke možete pristupiti njenom Instagram profilu:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#bts @harrylhgfx @iamjetonfashion #wonderwoman

Objavu dijeli charlie riina 🕷🇵🇱🇨🇦Ania (@charlieriina)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Women. They are a complete mystery. ~ #stephenhawking @harrylhgfx

Objavu dijeli charlie riina 🕷🇵🇱🇨🇦Ania (@charlieriina)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#tanlines @harrylhgfx @iamjetonfashion

Objavu dijeli charlie riina 🕷🇵🇱🇨🇦Ania (@charlieriina)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Lifeguard on duty #baywatch @138watertm @adam_drexlerla @blakedumont #realhairdontcare

Objavu dijeli charlie riina 🕷🇵🇱🇨🇦Ania (@charlieriina)