Đovani Roso, nogometna legenda, bivši igrač Zadra, Zagreba i Hajduka te hrvatski reprezentativac, pobjednik je druge sezone televizijskog reality šoua “Survivor VIP” u Izraelu, a kao nagradu je dobio čak 250.000 eura.

Bilo je to drugo VIP izdanje šoua u kojem su sudjelovale poznate izraelske osobe pa je tako Roso morao pobijediti njih čak 18, a među njima i dosadašnju pobjednicu. Bez problema je to obavio naš nogometaš i u finalu osvojio maksimalnih sedam glasova od svih sedam sudaca. 

Put do finala trajao je 46 dana i 37 epizoda, a u finalu je bio bolji i od bivše pobjednice Survivora Naame Kasry. Za pobjedu u natjecanju Roso je kući ponio i izdašnu novčanu nagradu u vrijednosti milijun izraelskih Šekela, odnosno četvrt milijuna eura.

Podsjetimo, Roso je bio glavna atrakcija u Izraelu za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine, kada je bio stručni komentator na tamošnjoj televiziji. U njegovim emotivnim, a ponekad i urnebesnim proslavama bilo je uistinu svega – od klečanja na koljenima, preko skajanja, do oblačenja hrvatskih dresova kolegama, a njegove suze nakon poraza Hrvatske u finalu obišle su svijet.

 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr