Dobro izgleda za svoje godine: Mustafa Nadarević proslavio rođendan

Avaz
Mustafa Nadarević prekjučer je proslavio 75. rođendan. Naš poziv legendarnog glumca zatekao je u Švicarskoj, gdje je, kako nam je rekao, i upriličio malo rođendansko druženje.

Mustafa Nadarević prekjučer je proslavio 75. rođendan. Naš poziv legendarnog glumca zatekao je u Švicarskoj, gdje je, kako nam je rekao, i upriličio malo rođendansko druženje.

Iako ne voli govoriti za medije, za „Dnevni avaz“ ekskluzivno je otkrio kako je obilježio dolazak nove životne godine.

Kako dalje

– Hvala vam lijepa na čestitkama i što ste me se sjetili. Zdravlje je dobro, zapravo trudim se da budem što bolje. Evo me u Švicarskoj, tu sam i proslavio rođendan – kazao nam je Nadarević.

Dok smo razgovarali, Banjalučanin sa zagrebačkom adresom je bio u društvu prijatelja.

– Došao sam ovdje da se odmorim s društvom. A nisam ništa posebno organizirao za rođendan, sjeli smo i malo se družili. Ništa veliko – poručio je Nadarević.

Dodaje da se odlučio za odmor u Švicarskoj kako bi malo zaboravio na posao. A kada smo ga upitali za rođendanske želje, iskreno nam je odgovorio:

– Nemam nekih posebnih želja, važno je da sam dobro. Još jednom hvala na lijepim željama. Uglavnom, odlučio sam da se ovih dana dobro odmorim pa ćemo vidjeti šta i kako dalje.

Sin i kćerke

Nezaboravni Izet Fazlinović iz megapopularnog serijala “Lud, zbunjen, normalan” živi u Zagrebu s kćerkom Nanom i sinom Ašom, a najstarija kćerka Nađa uglavnom je u Njujorku te ih s vremena na vrijeme posjeti.

Smrt supruge prije šest godina

Prije šest godina Mustafa je ostao bez svoje velike ljubavi, supruge Slavice Radović-Nadarević, koja je umrla nakon borbe s opakom bolešću. Uz svoju Slavicu bio je do posljednje sekunde.

Upoznao ju je u poznijim godinama, kad je iza sebe već imao dva braka i troje djece.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...