Dodikov savjetnik u TV emisiji najavio likvidaciju Stanivukovića

avaz.ba

Savjetnik za politička pitanja srpskog člana Predsjedništva BiH

Stanivuković kaže da na ovakvu javnu izjavu posmatra kao alibi vlasti, koji bi im poslužio u slučaju da mu se nešto desi

Savjetnik za politička pitanja srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Srđan Perišić, je narodnom poslaniku Drašku Stanivukoviću (PDP) u TV emisiji poručio: “Stanivukoviću, najviše trebate da se plašite vaših, jer poznato je da CIA ubija svoje”.

Perišić je gostujući na TV1 i govoreći o “obojenim revolucijama u Republici Srpskoj”, poručio Stanivukoviću koji se u emisiju uključio uživo.

– Tajne službe Amerike i tajne službe Britanije su likvidirale predstavnike opozicije po Južnoj Americi, Africi i Aziji, koji su bili prepoznati kao prozapadni političari – rekao je Perišić.

Voditeljica emisije je prokomentirala da je u pitanju najava ubistva, a Perišić je rekao: “oni to rade, ja očekujem to”.

Stanivuković kaže da na ovakvu javnu izjavu posmatra kao alibi vlasti, koji bi im poslužio u slučaju da mu se nešto desi.

– Ovo je klasična priprema terena u slučaju da mi se nešto desi. Ovo znači da oni nisu krivi. Ako mi se desi ono što je Davidu Dragičeviću ili Milanu Vukeliću, oni imaju alibi – rekao je Stanivuković za “Srpskainfo”,i dodao da Perišić za svoje tvrdnje nema nijedan dokaz.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...