Na videu se vidi kako policajac stavlja lisice ženi koju je prislonio na zid

Na Instagram stranici Barstool Sports objavljen je snimak jedne pijane žene koja se brzinom munje širi društvenim mrežama.

Foto:Printscreen

Na videu se vidi kako policajac stavlja lisice ženi koju je prislonio na zid, a ona počne gurati svoju zadnjicu prema njegovom međunožju.

Ah da, sviđa ti se to? Sviđa li ti se? – priča žena policajcu kojem postaje sve nelagodnije.

Policajac joj se pokušava izmaknuti, no ona mu se sve više približava. Nakon što se na snimku čuje kako u pomoć zove kolege, video se prekida.

Mnogi su komentarisali kako će ‘na kraju ona njega tužiti za seK–ualno uznemiravanje’, no jedan korisnik Instagrama zaključio je: ‘Srećom pa ne može jer je sve na snimku’.

Novi.ba/Espreso

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.