Dok je ona u Zadruzi, PROCURILE P**NO SLIKE MACE DISKRECIJE: Evo koliko je novca tražila za s*ks!

republika.rs
Starleta Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija napravila je profil na jednom popularnom sajtu za odrasle, gdje je nudila s*ks za novac, i to po nimalo naivnoj cijeni!

Naime, Maca je na p*rno-sajt okačila niz fotografija na kojim potpuno gola u raznim pozama privlači potencijalne klijente i mušterije. Starleta je posebnu pažnju posvetila g*zi i međunožju, te ih više puta fotkala u krupnom kadru, a da bi stvar bila još upečatljivija, fotografisala je i samu sebe kako se dodiruje po intimnim dijelovima.

Na većini slika, pored grudi, zadnjice i međunožja, vidi se i Senadino lice, tako da nema sumnje da je riječ o njenom obnaženom tijelu. Pored toga, Maca je na profil okačila i četiri javna snimka, na kojim se sama mazi i zadovoljava. Kako bi potencijalnim klijentima bilo u potpunosti jasno šta želi, ona je to do detalja i opisala. Kao svoje ime napisala je Maca Diskretno i navela da želi samo slobodan odnos sa muškarcima.

Kao grad u kome živi navela je Beograd, a istakla je da je njen idealni s*ksualni partner ni manje ni više nego biznismen. Zatim je dodala da preferira grub s*ks, voli samo velike muške polne organe, a kako sama tvrdi, “smoki“ ne dolazi u obzir. Maca je kao tarifu navela 500 eura po satu, a kako bi čitavu proceduru olakšala, te kako bi muškarci mogli lakše da kontaktiraju s njom, ostavila je i svoj broj mobilnog telefona.

Maca je na sajtu za odrasle ubrzo privukla veliku pažnju, a njen profil pogledan je 14.515 puta.

ŠOK FOTO bez cenzure, ukoliko imate više od 18 godina pogledajte OVDJE.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...