Dok se Darko bori za život, Ana Sević donijela šok odluku: Pjevačica napušta Srbiju, možda povede i kćerku Lorenu!

Kurir

Dok se Darko Lazić iz sve snage bori za život nakon saobraćajne nesreće koju je doživio prije desetak dana, njegova još uvijek zakonita supruga i majka njegove kćerke Lorene Ana Sević putuje s dečkom Danijelom Nedeljkovićem po Evropi.

Tek što se vratila s kratkog puta iz Frankfurta, gdje je s momkom šopingovala dva dana, voditeljka i pjevačica isplanirala je odmor u Španiji. Bez obzira na loše zdravstveno stanje njenog muža, koji i dalje izlomljen leži u KBC Zemun i čeka tešku operaciju noge, ona nije odložila planirani put.

“Ana i Danijel su prije mesec dana riješili da se odmore van Srbije i rezervisali su aranžman. Tada niko nije ni slutio šta će se dogoditi Darku. Vjerovatno je Sevićeva nakon muževljeve nesreće razmišljala da pomjeri putovanje, ali ipak to nije učinila. Postoji mogućnost da će sa sobom povesti kćerku Lorenu, a takođe je moguće da će je ostaviti na čuvanje majci Danijeli”.

“Na put bi trebalo da idu narednih dana. Ana hoće da se sakrije i pobjegne od svega, naročito što je javnim pozivom da se ne daje krv za Darka poljuljala svoj odnos s Lazićevom porodicom i najbližim prijateljima. Njeni prijatelji joj govore da treba da nastavi da živi kao i ranije i da o Darku sada ima ko da brine. Iako ju je zaboljelo sve što mu se desilo, što je i logično, ipak je činjenica da su se oni odavno rastali i da ona ima prava na svoj život”, otkriva naš izvor.

Kad smo je pozvali za komentar, ni ovog puta nije odgovarala na naše pozive.

Podsjetimo, čim je Darko doživio nesreću, Ana je prvih dana svakodnevno odlazila u bolnicu i kao zvanična supruga jedina je imala pravo posjete na intenzivnoj njezi. Već nekoliko dana ona pjevača ne obilazi.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...