Dok se u domu Marjanovića odigrava HAOS, na Jeleninom grobu zatekli smo OVAKAV PRIZOR!

SrbijaDanas.com
Nakon vijesti da je za ubistvo Jelene Marjanović uhapšen njen suprug Zoran Marjanović, ekipa SrbijaDanas.com obišla je kuću porodice Marjanović i njihov komšiluk. Dok se prava porodična drama, okupljanje policijskih vozila i vršenje informativnih razgovora vrši u domu Marjanovića, sa druge strane na groblju smo zatekli sljedeću scenu.

Neko je bio na groblju? 

Na grobu pokojne pjevačice, pored suze stoji u kućici za svijeće voštanica dogorjela do pola.

Kako je njen suprug noć ranije bio član rijalitija programa “Zadruga“, malo je vjerovatno da je on bio taj koji je ostavio suzu ruža na grob i zapalio svijeću kako bi odao počast Jeleni.

Pored groba smo zatekli i voće, tako da se vjeruje da neko ko je došao da obiđe Jelenino posljednje počivalište vodi računa da ispoštuje sve običaje.

Takođe, na asfaltu smo zatekli i tragove od voska.

Prošlo je nešto više od 15 časova od kada je Zoran Marjanović uhapšen za ubistvo svoje supruge pjevačice Jelene Marjanović, a Više javno tužilaštvo je danas saopštilo da je pokrenulo istragu protiv njega, kao i da će tražiti pritvor za njega kako ne bi uticao na izjave svedoka.

Komšije za sada imaju podijeljenja mišljenja o hapšenju, ali se slažu u jednom – Jelena je bila jedna dobra žena, koja ni mrava ne bi zgazila, kao i da im je svima žao njene kćerke Jane koja prolazi kroz pravu agoniju.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...