Dolazim iz imućne porodice udala sam se za siromašnog momka.

Cijela muževa porodica me ne podnosi, moji su vlasnici jedni firme kako živim u siromašnoj porodici moji me pomažu i izdržavaju, šalju novac, kupuju sve što zatražim.

A sestra mog muža ne govori sa mnom jer ona od njenih roditelja nije dobila ništa i sad sam joj meta za mržnju… dakle, stalno se svađamo zbog nemaštine niko ništa u kući ne radi i za sve mene krive… muževa sestra je glavni izvor za porodične svađe, stalno pravi spletke i svađe… ne znam kako će se završiti…

Počela da izlazi sa sumnjivim likovima, vraća se kasno noću našla sam u njenoj sobi neke čudne trave i tablete pa sam počela da sumnjam da se odala porocima.

Ne znam da li je takva drska zbog toga ili je po prirodi bezobrazna.

IzvorL komicnistatusi.rs
 
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Dolazim iz imućne porodice udala sam se za siromašnog momka” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.