‘Kauboj’ (36) je svoj zadnji dvoboj neslavno završio porazom protiv ‘zloglasnog’ McGregora (31), ali je na bankovni račun stavio dobru svotu novca (200.000 dolara) pa se sad odmara na ranču i u planinama. Tako se na Instagramu pohvalio jurilicom na snijegu, a neki su internet ratnici to jedva dočekali.

Nakon poraza od Conora mnogi su ga navijači prozivali na društvenim mrežama da je namjestio meč i samo lagano pao nakon 40 sekundi. Dugo je šutio ‘kauboj’ na takve prozivke, ali jedan komentar samo ga je ‘prebacio’. 

– Možda je dobra ideja da počneš novu karijeru, recimo da voziš skutere po snijegu, jer očigledno da borbe nisu za tebe – napisao mu je jedan od pratitelja koji nije dugo čekao odgovor:

– Znaš što. Živim na adresi 6 Kalma Lane, Edgewood, NM 87015. Dođi na ranč i okušaj se s nekim tko nema pojma u borilačkom sportu. Ostavit ću ti otvorena vrata. Ti si preplašena pi**a koja priča sranja na Instagramu. Ali, hajde, dođi i pokaži od čega si napravljen – napisao je Cerrone.

Foto: Mark J. Rebilas

Nakon toga komentara više nije bilo, a Cerrone je nakon iskaljivanja bijesa na tipkovnici ostao bez prilike da odradi meč za koji neće biti plaćen. Pitanje je što će biti s ikonom oktogona nakon što ima tri poraza u nizu (Ferguson, Gaethje, Cerrone), a s 36 godina na leđima i 50 profesionalnih borbi u karijeri njegova karijera polako ide kraju. Možda je borba s Conorom trebala biti njegov odlazak, ali tko zna…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Donald Cerrone prozvao Instagram pratitelja: Ti si preplašena p*čka / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.