Zlata Petrović se požalila prijateljima kako su joj bačene čini na “zvanične” brakove.

Naime, pjevačica tvrdi da ju je neko davno prokleo jer nema sreće sa muževima i zbog toga je odlučila da se više nikada zvanično ne udaje.

Budući da iza sebe ima tri propala braka, ona je riješena da ne potpisuje papir u opštini jer joj to donosi nesreću.

– Zlatu su roditelji sa 16 godina na silu udali za muzičara Duleta Todorovića, sa kojim je bila u braku puna tri mjeseca. Čak je bila prinuđena da tako mlada abortira njegovo dijete, zbog čega žali i dan-danas. Poslije toga je mislila da se više nikada neće udati, ali pojavio se Hasan Dudić, koji je u mladosti bio lijep i popularan, a sa njim je dobila sina. Međutim, ni s njim nije uspjelo, pa je kasnije bračni život probala i sa Zoranom Pejićem Pejom, kome je takođe rodila sina. Ipak, i to je puklo, pa je na kraju ostala sama. Sa bivšim muževima je u sjajnim odnosima, čak se druže i posjećuju – kaže izvor i otkriva da je pjevačica umislila da je na nju bačeno prokletstvo na ljubavni život.

– Ona stalno priča da nema sreće, da ju je neko prokleo i da joj zato ne uspijevaju veze ili brakovi. Iako na početku sve izgleda kao bajka, nešto se kasnije desi i raspadne se. Ona se nekako pomirila s tim da više neće obući vjenčanicu koju toliko želi da ima na sebi, pa čak i u tim njenim godinama. Na tu temu uvijek priča sa nekom setom, a često joj i oči zasuze. Ali, brzo se trgne, shvati da ima dva sina i da su joj oni ipak na prvom mjestu. Prestala je da pridaje veliki značaj emotivnom statusu, ali u sebi se duboko nada da će jednog dana naići pravi muškarac, s kojim će ostariti – kaže izvor za “Kurir”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba