U novu tenisku godinu Donna Vekić ući će kao 19. tenisačica svijeta. Nikad bolja Osječanka nije bila nego ove sezone, a uzlaznu putanju svakako planira zadržati i dogodine uz napad na Top 10. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Nije to velika razlika u bodovima i razini. Svatko ima svoj put, svoje načine kako doći do toga, ja napredujem iz godine u godinu. Mislim da to nije neki “vau” cilj i da je realan. Imala sam nekoliko Top 10 pobjeda ove godine, to nije slučajno – rekla nam je nedavno.

Bilo je to taman kada je završila godišnji odmor i kretala put Monte Carla u svoje stalno pripremno odredište. Ondje priprema bazu za sve predstojeće izazove uz kondicijskog trenera Zlatka Novkovića te, jasno, onog glavnog Torbena Beltza.

Prije nego je opet svratila u Zagreb, gdje je, između ostalog, provodila vrijeme i s dinamovcem Brunom Petkovićem, Donna se počastila novim stanom u Kneževini.

– U proteklih šest godina promijenila sam tri adrese u Monte Carlu, no tek sam s ovom dobila sve što sam željela: prostran stan s puno dnevnog svjetla i s pogledom na more – opisala je za Gloriju Osječanka svoje “mjestašce” na 12. katu luksuznog nebodera u centru grada čiji je samo balkon raspostranjen na 70 kvadratnih metara.

– Sav sam namještaj pronašla u Monte Carlu, a nisam mijenjala jedino kuhinju i kupaonicu jer bih onda morala dugo čekati na useljenje. 

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Donna Vekić priprema se za novu sezonu, kupila novi stan / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.