“Došla rođaka iz Beča pa navalila da izađemo u klub. Cijelo veče se bahatila potrošila 200€ na skupa pića, čisto ono da se pokaže kako ona ima jelte. 

Poslije kluba krenule smo do stanice da sačekamo prevoz ima svega 200m od kluba do stanice, čekao bus u pola 5h ujutro kad u jednom trenutku staje auto rekla bih wien tablice i dobacuju momci iz auta “Mi smo iz Beča, ajte djevojke sa nama” Reko ja njemu, momak ja sam iz Srbije, sad se tjeraj da te moje oči ne vide. 

Momak za suvozačevo mjesto poče da nas vrijeđa da smo mi seljanke zaustavio se na 5m od nas počeo da prosipa fore i da pokazuje rolex sat.

Da li neko misli da će neka djevojka pasti na rolex sat na to odakle dolazi? Pa Bože, ja svoju zemlju volim i ne bih otišla nikad iz nje.”

(Ispovesti.com)

Izvor: Novi.ba / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.