Učesnik druge sezone rijalitija “Zadruga” Pavle Jovanović doživio je nervni slom prije dvije nedjelje nakon što mu je Stanija Dobrojević u toku žestoke svađe sestru nazvala ku.vom, a kako Srpski telegraf saznaje, ona je izvršila samoub.stvo prije 13 godina.

Naime, razlog zubog kog je Jovanović doživio slom živaca bio je taj što je njegova sestra Saška prije više od jedne decenije sebi oduzela život, te otuda i njegov bijes prema Staniji zbog toga što ju je opsovala.

– Pavlova sestra Saška je prije 13 godina izvršila samoub.stvo, a njemu je poslije tog događaja trebalo dosta vremena da se dovede u red i oporavi. Svi su bili šokirani tog dana jer niko ni jednog trenutka nije posumnjao da do toga može da dođe. Saška nikada nije bila sklona depresiji niti je imala bilo kakve nagle promjene u raspoloženju. Uvijek je bila nasmijana i razdragana, pa niko nije mogao da pretpostavi da do samoub.stva može da dođe. Nakon nemilog događaja utvrđeno je da je Saška sebi oduzela život tako što je pucala u sebe iz lovačke puške, nakon što se sakrila u kupatilo u porodičnoj kući – otkriva naš upućen sagovornik na početku.

Kako dalje saznajemo, Jovanoviću je smrt sestre i dalje bolna rana, s obzirom na to da su bili i te kako vezani, međutim, on se trudi da o tome nikome ne govori jer mu je teško.

– Pavle ni sa najboljim prijateljima do danas rijetko spominje to da mu se sestra ubila jer je to činjenica sa kojom ne može da se pomiri. Iako je prošlo dosta vremena od kada je Saška izvršila samoub..stvo, Pavlu je sve to i dalje svježe u glavi. Uvijek mu je bolna tema kada ga neko pita da li ima brata ili sestru, pa se trudi da o tome ne razgovara puno. Sve to je na njega ostavilo veliki trag, pa se Pavle i u situacijama kada je bijesan trudi da nikome ne psuje članove porodice. Kad mu je Stanija u toku svađe opsovala mrtvu sestru, to je za njega bilo gore nego da mu je neko sjekiru zario u leđa – priča naš izvor.

Podsjećamo, svađa između Dobrojevićke i Pavla eskalirala je zbog toga što su se posvađali oko hrane, a kad je Jovanović starletu nazvao ku.vom, ona mu je uzvratila istom mjerom nazivajući tako njegovu majku i sestru, te je rijaliti učesnik skočio da se sa njom obračuna.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)