Kontroverna pjevačica Dunja Ilić, koja već neko vrijeme živu u Italiji, napravila je pravu pometnju u medijima objavivši uživo na Instagramu da je popila tablete i da joj je dosta života. Detaljnije čitajte OVDJE.

Fanovi i mediji su se zabrinuli, a budući da živi u inostranstvu veoma je teško saznati šta se desilo sa pjevačicom. Mnogi njeni pratioci su ostavljali poruke na Instagramu tražeći bilo kakvu informaciju.

“Ljudi, dajte ako je neko od njenih prijatelja ovdje ili s njom u kontaktu ili šta god, samo da kaže da je sve u redu, ove stvari nisu za z*jebanciju, nije naivno”, napisao je jedan pratilac i ubrzo je dobio odgovor.

“Njen dečko Fredy je napisao na storiju da je sinoć doživio scenu iz horor filma, ali se završa noć tako što je spasio jednu dušu”, stigla je navodno prva informacija o Dunjinom stanju.

Kako javljaju beogradski mediji, Dunja je pronađena u besvjesnom stanju. Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca. Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Njena majka bi uskoro trebalo da krene za Bolonju kako bi bila uz kćerku.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba